Individuele coaching

Coaching in de buitenlucht 

 

 

 

 

 

Bij individuele coaching gaan we gedurende 6 weken elke week 2 uur naar buiten.

 

Met 100% aandacht voor jou. We werken stap voor stap aan je fysieke, mentale en emotionele herstel.

 

groot_dsc_4200.jpg

 

Bewegen, mindfulness en ademhalingstechnieken

 

Buiten bewegen doen we op jouw niveau, zonder prestatiedruk. Door middel van wandelen, fietsen, of welke beweging dan ook .....

Altijd buiten, ook als het regent. Met uitzondering van onweer en gladheid. 

 

We praten niet alleen, maar combineren met praktische oefeningen uit Mindfulness, yoga en NLP. Ook besteden we veel aandacht aan een gezonde ademhaling.

 

Resultaat?

 

De oefeningen helpen je om bewust te worden van wat er nu is. Om vastzittende patronen te doorbreken, om de juiste keuzes te maken. En dus beter in je vel te zitten.

 

Een gezonde ademhaling levert je meer energie op. Een rustige ademhaling zorgt voor ontspanning en vermindert onrust. Kortom: meer rust in je hoofd en in je lijf.

 

Er ontstaat een betere balans tussen lichaam en geest.

 

Werkwijze

 

Tijdens een vrijblijvend en gratis kenningsmakingsgesprek verkennen/bespreken we je vraag. We ontdekken of we met elkaar het coachingstraject in zullen gaan.

Het 6-weekse traject wordt vervolgens in de vorm van maatwerk op jou afgestemd.

 

De effectieve handvatten die je gedurende 6 weken leert, zijn toepasbaar in je dagelijks leven. Ze zijn waardevol voor zowel de korte, als de lange termijn.

 

dsc_1602.jpg

 

Locatie

 

De individuele wandelcoaching kan in overleg op vele locaties in de regio plaatsvinden: Bernheze, Oss, 's-Hertogenbosch, en omgeving.

 

 

Vergoeding door de zorgverzekeraar

 

Individuele coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar steeds meer verzekeraars zien het belang van coaching en mindfulness. Ik adviseer je hierover contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

 

Vergoeding door je werkgever

 

Veel werkgevers bieden hun personeelsleden een vitaliteitsprogramma aan. Zij vergoeden trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, herstel, sport of bewegen. De individuele wandelcoaching van 'Bewegen = Beweging' past uitstekend binnen zo'n programma. Jouw werkgever kan je hier meer over vertellen.

 

Heb jij, of je werkgever, vragen of wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op via het  contactformulier, stuur een e-mail of bel 06 42130481.

Facebook
Instagram
LinkedIn

Deze website maakt gebruik van cookies.